Veckorna rullar på och nu står påsken för dörren! Det känns nästan som att det var härom dagen som vi städade ut julen och krigade oss fram på gatorna mot kalla vindar, regn och rusk. Och vips, så tittade solen fram och det fanns hopp om livet igen! Och hörni, är inte påsken helt ljuvlig? Inga direkta regler och måsten utan bara tid att umgås och ta det lugnt med sina nära och kära.
Påskägg fyllda med godis i all ära men är det inte roligare att fylla ägget med något vackert? Varför inte överraska din partner, mamma, dotter, eller någon annan du håller kär med ett fint smycke? För att fira påsken erbjuder Butik Snövit fri frakt från och med onsdagen 5/4 till och med onsdagen 12/4! Hos oss hittar du mängder med smycken i såväl sterling silver som guldpläterad mässing, sötvattenspärlor, ametist och många andra ädelstenar. Allt från de mer klassiska modellerna till mer trendiga smycken – hitta just din favorit bland hundratals modeller! Välj bland ringar, örhängen, armband och halsband! Välkommen in till Butik Snövit!
Glad Påsk från oss på Butik Snövit!