VÄLKOMMEN VÅREN!

Tänk att det blev Mars till slut! Trots en mild vinter kändes det tufft där på slutet, mörka morgnar och mörka eftermiddagar sög musten ur oss. Men nu har det vänt, dagarna bli längre och vi blickar framåt mot ljusare och varmare tider. Härligt! I Skåne blåser det fortfarande kalla vindar men det dröjer nog inte länge nu förrän vi kan skala av oss mössor, halsdukar och vantar. Underbart härligt att slippa gömma sig bakom lager av stickat och istället kunna styla en hel outfit ända ut till fingertopparna! Vi tjuvstartade härom veckan och gav oss ut utan vare sig mössa, halsduk eller vantar och visst känns det befriande! Dagen till ära blev det ett gäng favoritsmycken i silver. Två silverringar, ett silverhalsband, silverörhängen med en liten sötvattenspärla, samt ett rejält silverarmband som har förmågan att höja även den enklaste outfit. Alla våra smycken är gjorda helt i sterling silver och är givetvis nickelfria.

Känner du också att det är dags att pensionera vinterutstyrseln? Kanske är det dags för några nya följeslagare i smyckesgarderoben? Kika in hos oss på www.butiksnovit.se för massvis av härliga smycken att kickstarta våren med! Scrolla ner för direktlänkar till smyckena på bilderna.

Smyckena på bilderna hittar ni Nedan:

Deer

Marbles

Triology

Square

Circle


 

Much love,
Butik Snövit