Att köpa smycken online kan vara svårt då det finns många återförsäljare med väldigt olika sortiment. Lägg därtill det faktum att ditt eventuella köp baseras på beskrivningen och bilderna som presenteras. Många gånger är bilderna redigerade till den grad att man tappar verklighetskänslan kring smycket.

En teknik som ofta används är ”focus stacking”, där man tar en serie av bilder av föremålet, och sedan lägger samman alla bilderna till en bild för att kunna få fokus över hela produkten. Om detta görs på rätt sätt kan man åstadkomma mycket fina produktbilder med bra fokus. Dock så kan man ändå tappa lite verklighetskänsla då produktens storlek och känsla inte riktigt går att verifiera, då det saknas andra föremål och objekt som kan ge en kontrast till produkten.
På Butik Snövit försöker vi ofta komplettera våra produktbilder genom att ha med andra objekt i en del av produktbilderna, för att kunna ge en kontrast, vilket underlättar ögats uppfattning av smycket.
Butik Snövit försöker ha ett brett sortiment av både trendiga och mer klassiska smycken till riktigt bra priser, och hoppas att vi kan vara dig till hjälp när de letar efter smycken online.